26 Julai 2011

BEN ASHAARI : SAPA NAK JOIN BLOGLIST AKU???

Special utk korang....kalu ada sesapa yg nak join bloglist MR.BEN ASHAARI boleh klik kat gambar ya....Nak Join????
Syarat2nya mudah saja :
  • Buat entri.. Lepas buat entri , korang tunggu senarai url blog yang akan dinaikkan di SINI (senantiasa dikemaskini dari masa ke semasa ) ..Pilih mana mana blog yang korang berkenan , kemudian ajak dia bertukar.. tinggalkan komen di blognya dan bagitau yang korang nak tukar link dengannya.. INGAT , ini hanya boleh dilakukan dengan blogger yang join segmen ni saja .. PERTUKARAN SUKA SAMA SUKA ! Kalau dia tak jawab , makna dia tak berminat.. senang je kan?

LIST TUKAR SUKA SAMA SUKA .......

1) http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

2) http://viniyamey.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

3) http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

4) http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

5) http://xamreenaxeer.blogspot.com/

6) http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html


7) http://mrbaiz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

8) http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

9) http://mohdnaser.blogspot.com/

10) http://dyracunning.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

11) http://naimulfirdaus.blogspot.com/

12) http://norhisham-nordin.blogspot.com/

13) http://wonderfullythought.blogspot.com/

14) http://indahitukamu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

15) http://ubibadok.blogspot.com/

16) http://shahimarzone.blogspot.com/

17) http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

18) http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

19) http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html


20) http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html


21) http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

22) http://vanillasynus.blogspot.com/


23) http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

24) http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

25) http://yanadimple.blogspot.com/

26) http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

27) http://bellachubby.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html


28) http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html#comments

29) http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

30) http://www.adamroslan.com/

42 ulasan:

  1. Sudi tak bertukar link dengan lulu?

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  2. orait jum tuka sis..

    BalasPadam
  3. dah follow dan letak blog ni dalam bloglist edy ya.

    BalasPadam
  4. da follow!! jom tukar link jom!!

    http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  5. http://xamreenaxeer.blogspot.com/

    jom tuka..:)
    da letak dlm bloglist da..

    BalasPadam
  6. dah follow ngan letak dalam list

    BalasPadam
  7. ain1914 : boleh tinggalkan link kat sini tak TQ

    BalasPadam
  8. "Aku Terima Nikahnye...Huhuhu..."
    "Berat Nannnang..Dok Rok Chettong!"
    http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  9. ok done!!!dah masukkan dalam my list..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  10. jom tukar link ngan gugu..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    lau setuju bls di ruangan kumen ;)

    gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

    BalasPadam
  11. dah follow awak..link awak saya dah letak di suka sama suka bloglist..ce check..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  12. saya dah tukar link and follow:)
    http://dyracunning.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  13. saya dah letak link blog awak.

    sila letak link blog saya dalam bloglist awak..

    BalasPadam
  14. ok..jom tukar..dh link akak punya

    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  15. saya nak tukar link nga kamu..

    BalasPadam
  16. sy dah listkan blog ni skali. :)

    BalasPadam
  17. salam.

    nak tukar link dgn saya?
    kalau nak reply kat comment box entry sy yaa.i'll follow u.

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  18. done tukar link ;D

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  19. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  20. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  21. thanks sudi tukar...
    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    i follow hehehe...

    BalasPadam
  22. jom tukar link ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  23. dah ada dalam bloglist ila dear.. suka kat kamo ^^

    BalasPadam
  24. jum tukar link ?

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  25. slam prkenalan..

    jom tukar link,nak?

    http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  26. jom tuka linklink. yana da ltk awk lam blglist comeycomey >.<

    http://yanadimple.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. blog ni dh masuk dlm bloglist oh blogger..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  28. yokkk tukar ngn bella . :D bella PASTI akan masuk kan kat blog list bella :D


    http://bellachubby.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    July 26, 2011 10:53 PM

    BalasPadam
  29. sudah letak kamu di bloglist suka sama suka jugak

    jgn lupa ltak sy ye ;)

    BalasPadam
  30. http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html#comments

    BalasPadam
  31. saya dah letak blog awak dalam bloglist saya (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  32. ok...jom tukar dgn sy..sowi lmbt sikit..
    follow u..

    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  33. kembali membalas kunjungan...kamu di newfren sy yer..

    http://shinokue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  34. sory late.. jom tukar link (:
    http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  35. amy dah masukkan url awk dlm bloglist amy..harap2 lepas ni leh kenal dgn lebih rapat..insya Allah amy akan sentiasa singgah blog awk..happy blogging yer..

    BalasPadam
  36. Blog ni dah ada dalam bloglist Lulu-Pages ;)

    BalasPadam
  37. dah list dalm bloglist ^^
    boleh tengok di The Saranghaeyo :)

    BalasPadam
  38. ok,sudi tukar..

    tgk lam bloglist sy k..

    ltak sy lam bloglist awk jgk..

    http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    BalasPadam
  39. Permintaan anda berjaya! Sila lihat sini..minta maaf atas kelewatan..

    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-senarai-bloglist.html

    BalasPadam