chef = ganu mali...tiada pgalaman memasak ala 5 star..sekadar memasak tok family buleh le..
menu sampingan = ayam goreng berempah (rempah yg diimport khas dr ganu tau..ko ada???hehehe) n sambal bilis (asalnya nak wak sambal ngan ikang aya (ikan tongkol) tp last2 minit tukar lak..leh lak cam tu pulak....
budak ni lah yg bert/jawab m'order nasik lemak bulan pose...oleh krna budak ni pose....mak dia dgn bangga diri n bsemangat tok wak nasik lemak special tok anak dia ni....yg plg2 bangga2 sekali...budak ni makan byk sekali time ni n dh x layan kuih-muih yg dibeli..hihi..kasi mandrom baik punye nye....
nie menu sampingan......
ni makanan makcik kat pasar ramadhan yg buat..aku tukang beli je...mana sempat nak buat bagai...apa yg paling pentingggg..ada kuih manis + masin..aku x leh kalu mkn semua kuih manis...mesti mau campur ngan kuih yg ada rasa masin gitu..entah apa2lah kan...aku kan pose so layan je lah..hahahihi...
anak2 zai memang suka nasik lemat...tapi samnbalnyer diorang tak makanlah...
BalasPadam